NV Trap Ciney

Import & Houtindustrie

Aankoop van de grondstof aan de bron
Onze afdeling «gezaagd hout» bestaat uit een voorraad hardhout van meer dan 50 houtsoorten, rechtstreeks ingevoerd uit een wereldwijd netwerk van de beste houtzagerijen. Dit laat ons niet alleen toe onze grondstoffen aan uiterst competitieve prijzen in te kopen maar biedt ons ook de mogelijkheid om de kwaliteit en de herkomst van het gebruikte hout in ons productieproces te controleren.

Eigen behandeling van het hout
In onze magazijnen wordt het hout verder ontlat, uitgesorteerd, verzaagd en gedroogd door een gespecialiseerd vakkundig team. Naast onze traditionele droogkamers beschikken we ook over een batterij vacuüm-droogovens die ons toelaten het hout extra bij te drogen in minder dan 14 dagen. De klant heeft aldus de garantie over een perfect gedroogde plankenvloer te beschikken zonder extra lang op de bestelling te moeten wachten.

Modern machinepark en vakkennis
Onze houtschaverij bestaat uit verschillende productielijnen allen uitgerust met de meest moderne machines. Bovendien kunnen onze producten bogen op een zeer precieze maatvoering en excellente afwerking.

Andere producten
Naast onze parketvloeren produceren wij ook massief gevingerlaste panelen (TRAP PANEL) en alle lijstwerk op maat (TRAP PROFIL). Een belangrijk voordeel van deze diversificatie is de mogelijkheid het rendement uit het beschikbare hout te maximaliseren bij verzaging. Op deze manier kunnen wij zeer flexibel inspelen op alle specifieke vragen en steeds uiterst competitieve prijzen aanbieden.

Ecologie
Zowel als invoerder als industriële eindgebruiker van hardhout maken wij slechts gebruik van hout afkomstig van duurzaam geëxploiteerde bossen. Bovendien is onze eigen productiestroom verzekerd. Dit laat ons toe parketvloeren te fabriceren in een steeds groeiend aantal soorten met FSC-label en zo de goede herkomst te garanderen van grondstof tot eindgebruiker.


Sitemap


Français
Anglais